Maisto vaizdas, skonis, kvapas – ši trijulė nenuginčijamai turi įtakos maisto pasirinkimui....
maistas
atsitiktinis
Vaisiai – svarbi ir nepakeičiama vaikų mitybos dalis. Jie ne tik skanūs, bet ir aprūpina augančius organizmus svarbiausiomis maistinėmis medžiagomis, kurios prisideda prie sveiko augimo, stiprios imuninės sistemos ir bendros sveikatos.
Žinomas verslininkas, LNK projekto „Kaukės" penktojo sezono komisijos narys Laurynas Suodaitis neslepia – kulinarija yra jo aistra, tačiau maisto švaistymo problema jam kelia ne tik nerimą, bet ir daugybę klausimų. Kodėl pasaulis, vertinantis gurmaniškus skonius, taip lengvai pamiršta maisto svarbą?
Jeigu esate aktyvūs socialinių tinklų dalyviai, ko gero, šį vaizdo įrašą būsite pastebėję. Nuo paskelbimo dienos prieš dvi savaites, juo pasidalinta daugiau kaip milijoną kartų....
Uostamiestyje visą mėnesį vyko Klaipėdos visuomenės sveikatos biuro inicijuotas konkursas „Mano sveikiausi pusryčiai/priešpiečiai". Juo siekta sveika mityba sudominti vaikus, paskatinti juos ruošti visaverčius patiekalus sau ir savo šeimai bei nepamiršti svarbaus dienos pradžios ritualo, kuris suteikia energijos mokslams, sportui ar žaidimams....
Pagimdžiusios ir pradėjusios krūtimi maitinti kūdikį susimąstome, ką valgyti, kad jam nepūstų pilvuko ir pan. Ar tikrai žindyvė gali valgyti viską? Konsultuoja tarptautinė žindymo konsultantė (IBCLC), VšĮ „Pradžių pradžia" „mama - mamai" savanorė 4 vaikų mama Rasa Siudikienė....
Vaiko mityba – itin svarbi tema, kelianti tėvams daugybę klausimų. Į dažniausius iš jų padės atsakyti gydytoja dietologė....
Ar vaiko dantys vaikystėje ir vėliau bus sveiki, labai daug priklauso nuo tėvų. Itin svarbu pasirūpinti tinkama vaiko mityba. Tėvai turėtų atkreipti dėmesį į tai, ką ir kaip dažnai vaikas valgo....
Prasidėjus naujiems mokslo metams, tėveliams vis kyla klausimas, ką įdėti vaikams į mokyklą, kad mažieji būtų sotūs, maistas jiems patiktų, būtų sveikatai palankus ir, žinoma, daug laiko neužtruktų suruošti priešpiečių dėžutės. Maisto technologė, knygos „Sveiko maisto gamyba“ autorė Raminta Bogušienė dalinasi priešpiečių dėžutės planu ir receptais....
Nėštumo metu daugeliui moterų pasikeičia skonio ir uoslės receptoriai: tai, ką iki šiol moteris mėgo valgyti, dabar kelia tik šleikštulį, o ima norėtis to, į anksčiau ji visai nežiūrėjo....
Daugiau jokio turinio