Netikras zuikis labai lengvai ir greitai pagaminamas patiekalas bet kokiai progai. Šeimos ar draugų susibūrimams, tap pat, žinoma, Kalėdoms.
Populiariausi
Obuolių duona su cinamonu, tai ta pati bananų duona, tik vietoj bananų dėjau obuolius ir cinamoninį cukrų. Šią obuolių duoną, galima vadinti ir keksu. Ji labai tinka vėsų rudenį pasikelti ūpą su šilta gilių kava.
Pesto padažas – receptas atkeliavo is Genujos, Italijos. Genuja yra Ligurijos regiono sostinė. Tradicinis itališkas pesto receptas labai paprastas.
Prancūziškas vištienos kepenėlių paštetas tai tas delikatesas, kurį žino kiekvienas gurmanas. Prie jo tinka saldūs uogų arba vaisių padažai, marmeladas, graikiški riešutai ir prieskoniai (kvapieji pipirai, pankolis, cinamonas, gvazdikėliai, bazilikas, rozmarinai, čiobreliai, mairūnai).
Purūs kepti varškėčiai tiks pusryčiams, pietums ar tiesiog jei užsinorėsite gardaus ir sotaus deserto. Blynai su varške minkšti ir labai skanūs. Varškėčiai kepti keptuvėje, kitaip vadinami varškėtukai – paruošiami vos per dešimt minučių.
Tai – varškėčiai be miltų. Varškėtukai be miltų tinkami tiems, kurie netoleruoja gliuteno ir vengia visko, kas su tuo susiję.
Obuolių duona su cinamonu, tai ta pati bananų duona, tik vietoj bananų dėjau obuolius ir cinamoninį cukrų. Šią obuolių duoną, galima vadinti ir keksu. Ji labai tinka vėsų rudenį pasikelti ūpą su šilta gilių kava.
Jau atėjo metas skinti obuolius, todėl jei turite gausų derlių šių vaisių, kviečiame išbandyti šį gardų pyrago receptą. Jis patiks ir vaikams, ir suaugusiems.
Love0Kišas su kumpiu tinka pusryčiams, pietums ir bet kuriai kitai progai. Viskas ko reikia, tai pusvalandžio ir kelių alkanų valgytojų....
Šis prancūziškas želė tortas gaminamas iš šviežių aviečių, šilauogių ir braškių. Sakysite tai paprasta želė, bet ne visai taip. Prancuziškas želė tortas puikiai tiks bet kokiai ištaigingai šventei ar progai kai norisi gaivesnio ir ne tokio riebaus deserto. Abejingų tikrai neliks. Pažadu, sulauksite pagyrų ir prašymų pasidalinti receptu.
Pyragėliai su grybais Kūčioms – vienas gardžiausių patiekalų.
Šias salotas su krevetėmis drąsiai galima vadinti kitokia Cezario salotų versija. Tiesa, tik ši gal net gardesnė. Kviečiame gaminti ir ragauti.