Love0Pelėsis šaldytuve gali atsirasti greitai ir sugadinti maistą, jei nesirūpinsite tinkama sandėliavimo aplinka. Štai keli patarimai, kurie padės užkirsti kelią...
Populiariausi
Naujausias
Su pirmaisiais šiltesniais saulės spinduliais į gamtą traukia poilsiautojai, tačiau kartu bunda ir mažieji, bet pavojingi kenkėjai – erkės.
Šios sentencijos apie vaikus ir motinystę atspindi meilę, iššūkius, džiaugsmus ir pasiaukojimą, su kuriais susiduria kiekviena motina ir kiekvienas tėvas.
Enterobiozė – tai parazitinė liga, kurią sukelia kirmėlės Enterobius vermicularis, dažnai vadinamos spalinėmis. Šios kirmėlės yra baltos, smulkios, pasiekiančios iki 1,3 cm ilgio. Pagrindinė jų gyvenimo vieta yra plonoji ir storosios žarnos.
Velykos – tai šventė, kupina tradicijų, šeimos susibūrimų ir, žinoma, skanaus maisto. Tuo pačiu tai ir puiki proga sukurti šventinę atmosferą, padengiant stalą, kuris atspindėtų šventės džiaugsmą ir pavasario grožį.
Vienas iš tokių puikių pasirinkimų, kuris gali papuošti jūsų Velykų stalą, yra – įdarytos morkų formos bandelės.
Nors parduotuvių lentynose sūris ir sūrio gaminys atrodo panašiai, jų sudėtyje ir gamyboje slypi esminiai skirtumai. Daugeliui pirkėjų pasirinkimas gali būti sudėtingas, todėl svarbu žinoti, kuo šie produktai skiriasi, kad galėtumėte priimti informuotą sprendimą.
Nors skristi su kūdikiu galima nuo pat pirmųjų gyvenimo dienų, svarbu žinoti keletą esminių dalykų ir patarimų, kad skrydis būtų kuo mažiau stresinis ir patogus visiems.
Avinas – tai žmogus, kuris nuo pat pradžių pasižymi dideliu gyvenimo entuziazmu ir noru veikti. Ir, nors dažniausiai kalbama apie suaugusiuosius, šio ženklo įtaką patiria ir vaikai, gimę po Avinu.
Velykos – tai puiki proga ne tik puošti stalą, bet ir pasimėgauti skaniais, šventiniais patiekalais. Vienas iš tokių, paprastų ir originalių pasirinkimų – įdaryti kiaušiniai „Mimoza“ su tryniais, ciberžolėmis, grietinėle ir gaiviais krienų salotomis. Šis patiekalas ne tik gražiai atrodo, bet ir yra nuostabaus skonio, todėl puikiai tiks prie Velykų stalo.
Kiaušiniai yra neatsiejama šventinio stalo dalis, tačiau dažnai kyla klausimas, kiek laiko po virimo jie išlieka švieži. Jeigu planuojate pasigaminti daugiau kiaušinių ir ilgiau juos laikyti, svarbu žinoti, kaip juos tinkamai saugoti, kad mėgavimasis jais būtų saugus ir skanus.
„Spanakopita“ – tai tradicinis graikų virtuvės patiekalas, kuriame dera traški filo tešla ir švelnus špinatų bei sūrio įdaras.