Rudenį galime vadinti moliūgų sezonu.
receptas
atsitiktinis
Miltiniai blynai – neabejotinas komforto maistas, ypatingai mėgstamas vaikų. Vis tik, dėl savo maistinės vertės jie retai sužavi mitybos specialistus. Tačiau, pasak dietistės Indrės Trusovės, per Užgavėnes verta atiduoti duoklę tradicijoms ir nebijoti pasimėgauti šiuo patiekalu iš visos širdies. Na, o norintiems, kad žiemos palydėtuvės butų ne tik skanios, bet ir palankesnės sveikatai, I. Trusovė siūlo išmėginti jos pamėgtus maistingų blynų receptus, praturtintus b...
Vos prasidėjus kalendoriniam pavasariui, po ilgos ir niūrios žiemos, norisi kuo daugiau vitaminų bei žalumos lėkštėse. Siūlome šį sveikuolišką daržovių pyragą, kuris patiks ir mažiesiems šeimos nariams!...
Šie šokoladiniai putėsiai verti pagyrų. Tokius nebūtų gėda patiekti net pačiam karaliui. Tai dar vienas prancūziškas receptas, vietinių vadinamas mousse – liet. musas (putėsiai).
Panakota su kokosų pienu arba grietinėle patiks visiems, kurie netoleruoja laktozės.
Augalinis pienas yra gardus ir sveikas gėrimas netoleruojantiems laktozės.
Obuolių duona su cinamonu, tai ta pati bananų duona, tik vietoj bananų dėjau obuolius ir cinamoninį cukrų. Šią obuolių duoną, galima vadinti ir keksu. Ji labai tinka vėsų rudenį pasikelti ūpą su šilta gilių kava.
Kai neturite daug laiko sukiotis virtuvėje, bet norite greito ir gero rezultato, visada verta prisiminti seno, gero "Tinginio" pyrago receptą....
Šokoladinis braunis – puikus būdas pradėti dieną su ypatingu tinklaraščio „Maistas ant stalo“ receptu. Šis Brownie – braunio receptas nuostabus...
Balandėlių receptą su mėsa žino, ko gero, kiekviena šeimininkė. O kuo galima pakeisti mėsą, jei jos nesinori? Ogi išbandykite balandėlius, kurių viduje – grikiai arba ryžiai su grybais....
Medaus tortas arba Medutis pirmą kartą paminėtas knygoje „Ukrainietiški patiekalai“, kuri išleista Kieve 1957 m.
Obuolių duona su cinamonu, tai ta pati bananų duona, tik vietoj bananų dėjau obuolius ir cinamoninį cukrų. Šią obuolių duoną, galima vadinti ir keksu. Ji labai tinka vėsų rudenį pasikelti ūpą su šilta gilių kava.