Šokolado ir Macha pudingo tortas
receptas
Žaliavalgiškas tiramisu patiks tiems, kurie negali vartoti pieno, miltų ir kiaušinių. Jis gaminamas iš riešutų, datulių, bananų ir kakavos. Pagaminsite per penkias minutes. Svarbiausia naudoti anakardžius, o prieš gaminant pamerkti porai valandų.
„Spanakopita“ – tai tradicinis graikų virtuvės patiekalas, kuriame dera traški filo tešla ir švelnus špinatų bei sūrio įdaras.
Įvairios kultūros, įskaitant Indijos, Vidurio Rytų ir Europos, turi senas varškės gamybos tradicijas, tad tai – neatsiejamas kasdienių ir šventinių dienų ingredientas visame pasaulyje.
Koldūnai – tai vienas iš populiariausių ir mėgstamiausių patiekalų tiek Lietuvoje, tiek kitose šalyse. Jie gali būti ruošiamas įvairiais būdais, tačiau užkepti koldūnai yra puikus pasirinkimas, kai norite išbandyti kažką ypatingo.
Kiaušiniai – tai vienas iš universaliausių ir maistingiausių ingredientų, kuris puikiai tinka įvairiems patiekalams
Šis pyrago receptas patiks visiems smaližiams, nesvarbu, koks jų amžius....
Žaliavalgiškas tortas su datulių karamele tiks visiems, kurie ieško gardumynų be miltų ir pieno. Šis raw tortas be cukraus, be glitimo, be laktozės, be gliuteno ir kiaušinių.
Kai neturite daug laiko sukiotis virtuvėje, bet norite greito ir gero rezultato, visada verta prisiminti seno, gero "Tinginio" pyrago receptą....
Įdaryti kaušiniai su džiovintais baravykais – vienas iš lengviausių ir greičiausių užkandžių Velykų stalui.
Kepti obuoliai su varške – tai paprastas, tačiau labai skanus ir maistingas desertas, kuris puikiai tiks tiek pusryčiams, tiek vakarienei.
Panakota – itališkai Panna cotta („virtas kremas”) yra tas tobulas desertas kurį pagaminsi per penkias minutes.