Nors kopūstas ne toks didelis kaip moliūgas, bet paprastai jo per vieną kartą taip pat nesunaudojame. Tad verta turėti galvoje mažiausiai du patiekalus, kuriems būtų galima panaudoti vieną kopūstą.
receptas
atsitiktinis
Pusryčių receptais ir geromis idėjomis dalijasi Berta Garuckė, Adelės mama ir interneto dienoraščio cukrinisavinelis.lt autorė. ...
Čili troškinys tirštas, sotus, gardus ir šiek tiek aštrus. Čili kon karne – jautienos faršas troškintas su svogūnais, astriaisiais pipirais, česnakais, paprika, trintais pomidorais ir prieskoniais. Patiekiamas su tarkuotu mocarella sūriu, grietine ir nachos traškučiais. Šis cili troškinys su jautiena man primena Meksiką.
Šokolado ir Macha pudingo tortas
Love0Šis gvakamolės receptas nėra labai aštrus. Nors Meksikoje, gvakamolės Tėvynėje, būna visokių variantų. Mūsų guacamole receptas su pomidorais ir alyvuogėmis....
Granolos receptas ir pats užkandis atkeliavo iš JAV. Granolą amerikiečiai pradėjo valgyti XIX amžiuje. Ji gaminama iš avižų, riešutų, sėklų ir medaus. Mūsų granolą galima valgyti kaip užkandį vieną arba su šiek tiek saldintu graikišku jogurtu.
Šias salotas su krevetėmis drąsiai galima vadinti kitokia Cezario salotų versija. Tiesa, tik ši gal net gardesnė. Kviečiame gaminti ir ragauti.
Love0Pradėti dieną siūlome su ypatingu tinklaraščio „Maistas ant stalo“ receptu. Šis Brownie – braunio receptas nuostabus tuo, kad jį galite...
„Kalėdos nuostabios tuo, kad nereikia vienam pačiam užsidaryti virtuvėje ir triūsti ten nuo ryto iki vakaro, kaip, pavyzdžiui, ruošiantis kokiai grandiozinei giminių puotai... Meduolių kepimas, imbierinių namelių statymas ir puošimas, cukraus masės besmegenių ar snaigių gaminimas - tai gera proga surinkti ir didelius, ir mažus į virtuvę ir smagiai bei kūrybiškai pabendrauti. Tada Kalėdos tikrai tampa šeimos švente", - pasakoja Beata....
Orkaiteje kepti varškėčiai – tai skanus, lengvai pagaminamas ir švelnus desertas, kuris tiks tiek pusryčiams, tiek vakarienei.
Daugiau jokio turinio