Kalėdos Italijoje – tai ne tik žavinga šventinė nuotaika, bet ir išskirtiniai kulinariniai tradicijos akcentai.
Populiariausi
Artėjant šventėsm dalinamės dar vienu ypatingo patiekalu receptu. Kviečiame pasigaminti kalėdinį prieskonių keksą su džiovintais vaisiais yra puikus pasirinkimas šventinėms vaišėms, nes jis ne tik skanus, bet ir labai aromatingas. Jis tikrai papildys Kalėdų nuotaiką ir patiks visai šeimai!
Orkaitėje keptos saldžiosios bulvės ar kitaip batatai patiks tiems, kurie nori skanių ir maistingų pietų. Šis patiekalas tiks ir vakarienei.
Per Kalėdas šis pyragas su aguonomis buvo skaniausias su silkėmis ar naminė mišraine.
Senoviniai lietiniai blynai purūs ir labai skanūs. Šis lietinių blynų receptas atkeliavo iš senais laikais alsuojančios valgyklos.
Šis nachos receptas gali būti gaminamas su jautiena arba vištiena, daržovių padažu, gvakamole ir sūriu.
Šis šiltas ir kvapnus kalėdinis gėrimas puikiai tiks visai šeimai, sukuriant jaukią ir šventinę atmosferą. Su švelniais obuolių, prieskonių ir citrusų aromatais, šis gėrimas suteiks šiltą komfortą ir praskaidrins šventinį vakarą. Tinka tiek mažiems, tiek suaugusiems.
Orkaitėje keptos saldžiosios bulvės ar kitaip batatai patiks tiems, kurie nori skanių ir maistingų pietų. Šis patiekalas tiks ir vakarienei.
Galite gaminti su pupelėmis ar mėsa.
Kopūstų blynai su kefyru yra purūs, minkšti, tirpstantys burnoje. Blynai su kopūstais tokie pat kaip vaikystėje kepdavo močiutė. Vaikams šie blynai labai patiko. Jei nori sulieknėti, turėk omenyje, kad kopūstai - mažai kalorijų turinti daržovė.
Silkė Kūčioms ruošiama su įvairiausiomis daržovėmis. Šiandien dalinamės receptu su džiovintais baravykais.
Šis receptas makaronų ir jūros gėrybių mylėtojams. Makaronai su midijomis yra pati geriausia idėja. Galite pagaminti nuostabius pietus ar vakarienę. Šis receptas greitas ir paprastas, be to neriebus. Ir, žinoma, labai skanus. Tiks keturiems žmonėms. Svarbiausia, kad midijos būtų šviežios. Turėkite omenyje, kad atsidariusios geldelės yra netinkamos vartojimui.
Granolos receptas ir pats užkandis atkeliavo iš JAV. Granolą amerikiečiai pradėjo valgyti XIX amžiuje. Ji gaminama iš avižų, riešutų, sėklų ir medaus. Mūsų granolą galima valgyti kaip užkandį vieną arba su šiek tiek saldintu graikišku jogurtu.