Burata su apelsinų sultyse karamelizuotomis vynuogėmis tiks bet kokiai progai. Ramiam vakarui su draugais ar šventinei vakarienei. Viskas priklauso nuo Jūsų norų.
Vynuoges galite keisti persikais, abrikosais ar trešnėmis.
receptas
Duoniukai be glitimo patiks tiems, kurie rūpinasi sveikata ar tiesiog netoleruoja glitimo.
Love0Pradėti dieną siūlome su ypatingu tinklaraščio „Maistas ant stalo“ receptu. Šis Brownie – braunio receptas nuostabus tuo, kad jį galite...
Dažnai lavašo suktinukai asocijuojasi su nesveiku maistu. Tačiau paruoštas namuose jis gali būti ne tik be galo skaniu, bet ir sveiku. Tereikia nenaudoti padažų ir įdėti daugiau daržovių. Be to, juos itin mėgsta vaikai, o įsidėti į kelionę ar valgyti gamtoje itin patogu....
Orkaitėje keptos saldžiosios bulvės ar kitaip batatai patiks tiems, kurie nori skanių ir maistingų pietų. Šis patiekalas tiks ir vakarienei.
Šis nachos receptas gali būti gaminamas su jautiena arba vištiena, daržovių padažu, gvakamole ir sūriu.
Miltinius patiekalus mėgstame, tačiau neretai miltai sulaukia prieštaringų vertinimų: neva geriau jų nevalgyti ar visai atsisakyti. Sveikatai palankios mitybos konsultantė, gydytoja dietologė dr. Edita Gavelienė įsitikinusi, kad tokių kraštutinumų vaikytis neverta, o saikingai valgydami miltinius patiekalus savo sveikatai tikrai nepakenksime. ...
Kibinai receptas su kiauliena atkeliavo iš Trakų. Kibinai iš tiesų ne lietuviškas valgis. XIV a. pabaigoje Mūsų kunigaikštis Vytautas Didysis iš Krymo į savo gimtinę atsivežė daugybę totorių.
Tinginys su riešutais ir abrikosais man pats skaniausias. Žinau, kad šokolado gerbėjai raukysis ir galbūt nušvilps mano kūrybą, bet paragavę greitai atsiprašys. Man jis pats skaniausias, o ir mano maisto kritikai ragaudami džiūgauja.
Love0Šis gvakamolės receptas nėra labai aštrus. Nors Meksikoje, gvakamolės Tėvynėje, būna visokių variantų. Mūsų guacamole receptas su pomidorais ir alyvuogėmis....
Vos prasidėjus kalendoriniam pavasariui, po ilgos ir niūrios žiemos, norisi kuo daugiau vitaminų bei žalumos lėkštėse. Siūlome šį sveikuolišką daržovių pyragą, kuris patiks ir mažiesiems šeimos nariams!...
Granolos receptas ir pats užkandis atkeliavo iš JAV. Granolą amerikiečiai pradėjo valgyti XIX amžiuje. Ji gaminama iš avižų, riešutų, sėklų ir medaus. Mūsų granolą galima valgyti kaip užkandį vieną arba su šiek tiek saldintu graikišku jogurtu.