Atšalus orams, vėl į namų virtuves grįžta sriubos. Trintos, tirštos ir skystesnės....
Sriuba - didžioji mamos apgavystė! Maniau, kad mūsų šeimos jau niekada neištiks nevalgiukio problema, nes Adomas viską valgė labai noriai, o pavalgęs prašė dar. Tačiau išaušo rytas, kai košė pusryčiams buvo neskani, įprasta pietų porcija per didelė, o vakarienė ir vėl neskani....
Pomidorai yra gėris. Daug pomidorų yra labai didelis gėris, reikalaujantis išmonės, ką su jais veikti....
Svogūnų sriuba – prancūziškos kilmės. Tačiau mano siūlomas variantas itin supaprastintas, tad nedrįstu pavadinti „prancūziška“. Tačiau skonis nenusileidžia originalui!...
Jokių saldumynų, maistas be druskos ir gaminamas specialiai. Tokiomis mitybos taisyklėmis vadovaujasi dainininkė, televizijos laidos „Mes pačios" vedėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė gamindama maistą 2,2 m. dukrai Patricijai. Kaip dukrą maitino kūdikystėje, ką mergaitė mėgsta valgyti dabar ir kokie moters patarimai kitoms jaunoms mamoms, sužinosite perskaitę šį interviu....
Kol ridikėliai karaliauja, išnaudokime juos. Ką darote su ridikėlių lapais? Išmetate? Taip darydavome ir mes, kol nepaskanavome ridikėlių lapų sriubos....
Siūlome dviejų sriubų receptus, kurie tiks ir patiems mažiausiems, dar metų neturintiems kūdikiams....
Kinijoje ši vištienos sriuba yra laiko patikrintas patiekalas, kurio kiekviena ką tik pagimdžiusi moteris paragauja pirmiausiai....
Mūsų portalo bičiulė, dviejų vaikų mama Jelena siūlo dar vieną moliūgų sriubos variantą. Išbandykite, gal patiks ir jums....
No More Content