Jokių saldumynų, maistas be druskos ir gaminamas specialiai. Tokiomis mitybos taisyklėmis vadovaujasi dainininkė, televizijos laidos „Mes pačios" vedėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė gamindama maistą 2,2 m. dukrai Patricijai. Kaip dukrą maitino kūdikystėje, ką mergaitė mėgsta valgyti dabar ir kokie moters patarimai kitoms jaunoms mamoms, sužinosite perskaitę šį interviu....
Svogūnų sriuba – prancūziškos kilmės. Tačiau mano siūlomas variantas itin supaprastintas, tad nedrįstu pavadinti „prancūziška“. Tačiau skonis nenusileidžia originalui!...
Pomidorai yra gėris. Daug pomidorų yra labai didelis gėris, reikalaujantis išmonės, ką su jais veikti....
Sriuba - didžioji mamos apgavystė! Maniau, kad mūsų šeimos jau niekada neištiks nevalgiukio problema, nes Adomas viską valgė labai noriai, o pavalgęs prašė dar. Tačiau išaušo rytas, kai košė pusryčiams buvo neskani, įprasta pietų porcija per didelė, o vakarienė ir vėl neskani....
Atšalus orams, vėl į namų virtuves grįžta sriubos. Trintos, tirštos ir skystesnės....
Visi sako, kad ruduo kvepia obuoliais, o man kažkodėl... grybais....
Mūsų portalo bičiulė, dviejų vaikų mama Jelena siūlo dar vieną moliūgų sriubos variantą. Išbandykite, gal patiks ir jums....
Kinijoje ši vištienos sriuba yra laiko patikrintas patiekalas, kurio kiekviena ką tik pagimdžiusi moteris paragauja pirmiausiai....
Siūlome dviejų sriubų receptus, kurie tiks ir patiems mažiausiems, dar metų neturintiems kūdikiams....
Kol ridikėliai karaliauja, išnaudokime juos. Ką darote su ridikėlių lapais? Išmetate? Taip darydavome ir mes, kol nepaskanavome ridikėlių lapų sriubos....
Sriuba bus skani, jei sultinys bus skanus ir skaidrus. Jį geriausia virti iš šviežios mėsos ar žuvies....
Mūsų bičiulė Kristina iš tinklaraščio „Su karamele“ virė trintą sriubą, kuri, pasak jos, puikiai tinka šaltuoju metų laiku. Jūsų dėmesiui – receptas ir patarimai....