Tinklaraštininkė Laura apžvelgia gerai žinomus prietarus apie vaikų planavimą, sveikatą ir auginimą, kurie atrodo sunkiai įtikėtini. Tačiau kartais iš tiesų pasiteisina....
Morkos
Naujausias
Vaikiškų desertų konkursui Edita atsiuntė morkų ir sezamų sausainių receptą. Pasigaminti juos lengva, tad neabejojame, kad išbandysite ir jūs....
Jelenos maistą blogą rašanti Jelena gamino skanius ir tikrai sveikus morkų ir avižinių dribsnių keksiukus. Pasak Jelenos, jie būna nesaldūs, todėl puikiai tinka ir vietoj užkandžių....
Tai nesaldus morkų pyragas, kuris gali tikti šeimos pietų stalui arba maloniai nustebinti atėjusius svečius....
Mūsų bičiulė Kristina iš tinklaraščio „Su karamele“ virė trintą sriubą, kuri, pasak jos, puikiai tinka šaltuoju metų laiku. Jūsų dėmesiui – receptas ir patarimai....
Papildomas kūdikio maitinimas yra sudėtingas etapas visiems tėvams. Kai tam ateina laikas, jūs konsultuojatės su aplinkiniais – šeima, draugais, gydytoju, ieškote informacijos internete bei laikraščiuose....
Ryškiai oranžinės spalvos, kvepianti ir kupina vitaminų – siūlome išbandyti šios rudeniškos sriubos receptą dar šiandien....
2-5 metų vaikai yra tikri konservatoriai. Maisto konservatoriai. Bet koks bandymas jiems pasiūlyti naujo produkto dažniausiai baigiasi net neprasidėjęs. „Aš nevalgysiu, man neskanu", – rėkia vaikas, kuris net neparagavo siūlomo maisto....
Morkas, be abejonės, labai sveika valgyti šviežias. Vaikai paprastai jas mėgsta. Jeigu svarstote, kokį nesudėtingą patiekalą su morkomis galima pagaminti, skubame į pagalbą ir pateikiame 3 receptus....
Morka – viena iš pirmųjų daržovių kūdikio valgiaraštyje. Kuo ji turtinga, kaip ją patiekti vaikui? Svarbiausi patarimai mažųjų smaližių tėvams....
Nuo metų patariama pratinti vaikus valgyti tą maistą, kurį valgo ir visa šeima. Žinoma, reikia vengti aštrių prieskonių ar mažiems vaikams netinkančių produktų. Jūsų dėmesiui – trys pietų receptai, kuriuos su sūnumi išbandė tinklaraštininkė Eglė....
Prisimenu savo vaikystę, kai močiutė ruošdavo obuolius, kriaušes džiovinimui - išpjaudavo sėklalizdžius, supjaustydavo skiltelėmis, pabarstydavo cinamonu ir, suvėrusi jas ant siūlo, kabindavo virš krosnies, kad skiltelės džiūtų. „Žiemai", - sakydavo, bet tos žiemos tie džiovinti obuolių ir kriaušių karoliai dažniausiai nė nesulaukdavo, nes vos išdžiūvusius juos bemat išgraibstydavo anūkai....