Kepti obuoliai su varške – tai paprastas, tačiau labai skanus ir maistingas desertas, kuris puikiai tiks tiek pusryčiams, tiek vakarienei.
receptas
Seniausias
Panakota su kokosų pienu arba grietinėle patiks visiems, kurie netoleruoja laktozės.
Kiaušiniai – tai vienas iš universaliausių ir maistingiausių ingredientų, kuris puikiai tinka įvairiems patiekalams
Įdaryti kaušiniai su džiovintais baravykais – vienas iš lengviausių ir greičiausių užkandžių Velykų stalui.
„Spanakopita“ – tai tradicinis graikų virtuvės patiekalas, kuriame dera traški filo tešla ir švelnus špinatų bei sūrio įdaras.
Panakota – itališkai Panna cotta („virtas kremas”) yra tas tobulas desertas kurį pagaminsi per penkias minutes.
Medaus tortas arba Medutis pirmą kartą paminėtas knygoje „Ukrainietiški patiekalai“, kuri išleista Kieve 1957 m.
Pascha – nekeptas stačiatikių velykinis desertas, kuris gaminamas daugelio namuose tik kartą metuose. Paska desertas – slaviškai „Па́сха” slavų kraštuose dar vadinama šventine duona.
Vištienos suktinukai „Cordon Bleu“ – tai skanus patiekalas, kuris puikiai tiks tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui. Šis klasikinis Prancūzijos virtuvės patiekalas pasižymi ne tik puikiu skoniu, bet ir įspūdinga išvaizda.
Kulinarinių knygų autorė, maisto tinklaraštininkė ir TV laidų vedėja Beata Nicholson siūlo išmėginti 3 savo mėgstamus receptus.
Daugiau jokio turinio