Varškė – vienas universaliausių produktų mūsų virtuvėje. Ji ne tik maistinga ir lengvai virškinama, bet ir puikiai dera tiek prie saldžių, tiek prie sūrių patiekalų. Dažnai šaldytuve lieka nedidelis gabalėlis varškės, ir kyla klausimas – kur jį panaudoti vakarienei?
varškė
atsitiktinis
Varškės apkepas yra universalus patiekalas, kurio skanauti galima ir pusryčiams, ir vakarienei, ir net pietums. Jūsų dėmesiui – du paskanintų varškės apkepų receptai....
Lietuvos gyventojų meilė varškei užkoduota dar senovėje, o ir dabar jos populiarumas neblėsta dėl universalumo bei maistingųjų medžiagų. Tą prabrėžia ir mitybos ekspertai. Pasak jų, varškę galima valgyti ir kasdien, tačiau į mitybą svarbiausia žiūrėti kompleksiškai. ...
Kūdikių mitybos klausimai dažnai kelia daug diskusijų tėvams. Vieni iš pirmųjų papildomų produktų yra daržovės, vaisiai, košės.
Varškėčiai – tai vienas iš tų patiekalų, kurie neatsiejami nuo vaikystės, šeimos pusryčių ar jaukių savaitgalio rytų.
Nekeptas pyragas iš sausainių ir varškės, kurį drąsiai galima ir tortu pavadinti!...
Ar esate ragavę varškės apkepo su moliūgu? Mūsų bičiulė, dviejų vaikučių mama Alvilė Rimaitė, ne kartą, todėl drąsiai siūlo mums išbandytą ir pamėgtą receptą....
Nesu nusistačiusi prieš parduotuvėje pirktą varškę, bet dažniau pasidarau jos namie pati. Sakoma, kad dėl skonio nesiginčijama, bet pačios daryta varškė būna išties skanesnė. O ir ją padaryti tikrai lengva....
Vadovaujantis tikro skruzdėlyno receptu, į jį varškytė neįeina, tačiau kadangi mėgstu eksperimentuoti ir pagrindinė mano patiekalų ragautoja yra 3 metuku dukrytė, tad nusprendžiau pabandyti kitokį skruzdėlyno variantą....
Šiuo metu daržuose skiname šių metų derlių, džiaugiamės daržovių bei vaisių teikiama nauda. Kaip įdomiau pasiūlyti daržovių vaikams?...
Juodieji serbentai pyragui suteikia ypatingo skonio....
Varškė – vienas populiariausių produktų vaikų mityboje, tačiau kyla klausimas: ar ji tinkama vakarui?