Jei nevalgai mėsos, vietoj šoninės pabarstyk kedro riešutų. Jei nenori grietinėlės naudok kokosų grietinėlę.
receptas
Naujausias
„Spanakopita“ – tai tradicinis graikų virtuvės patiekalas, kuriame dera traški filo tešla ir švelnus špinatų bei sūrio įdaras.
Įdaryti kaušiniai su džiovintais baravykais – vienas iš lengviausių ir greičiausių užkandžių Velykų stalui.
Kiaušiniai – tai vienas iš universaliausių ir maistingiausių ingredientų, kuris puikiai tinka įvairiems patiekalams
Panakota su kokosų pienu arba grietinėle patiks visiems, kurie netoleruoja laktozės.
Kepti obuoliai su varške – tai paprastas, tačiau labai skanus ir maistingas desertas, kuris puikiai tiks tiek pusryčiams, tiek vakarienei.
Kulinarinių knygų autorė, maisto tinklaraštininkė ir TV laidų vedėja Beata Nicholson siūlo išmėginti 3 savo mėgstamus receptus.
Vištienos suktinukai „Cordon Bleu“ – tai skanus patiekalas, kuris puikiai tiks tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui. Šis klasikinis Prancūzijos virtuvės patiekalas pasižymi ne tik puikiu skoniu, bet ir įspūdinga išvaizda.
Pascha – nekeptas stačiatikių velykinis desertas, kuris gaminamas daugelio namuose tik kartą metuose. Paska desertas – slaviškai „Па́сха” slavų kraštuose dar vadinama šventine duona.
Medaus tortas arba Medutis pirmą kartą paminėtas knygoje „Ukrainietiški patiekalai“, kuri išleista Kieve 1957 m.
Panakota – itališkai Panna cotta („virtas kremas”) yra tas tobulas desertas kurį pagaminsi per penkias minutes.
Orkaiteje kepti varškėčiai – tai skanus, lengvai pagaminamas ir švelnus desertas, kuris tiks tiek pusryčiams, tiek vakarienei.