Kulinarinių knygų autorė, maisto tinklaraštininkė ir TV laidų vedėja Beata Nicholson siūlo išmėginti 3 savo mėgstamus receptus.
receptas
Naujausias
Vištienos suktinukai „Cordon Bleu“ – tai skanus patiekalas, kuris puikiai tiks tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui. Šis klasikinis Prancūzijos virtuvės patiekalas pasižymi ne tik puikiu skoniu, bet ir įspūdinga išvaizda.
Pascha – nekeptas stačiatikių velykinis desertas, kuris gaminamas daugelio namuose tik kartą metuose. Paska desertas – slaviškai „Па́сха” slavų kraštuose dar vadinama šventine duona.
Medaus tortas arba Medutis pirmą kartą paminėtas knygoje „Ukrainietiški patiekalai“, kuri išleista Kieve 1957 m.
Panakota – itališkai Panna cotta („virtas kremas”) yra tas tobulas desertas kurį pagaminsi per penkias minutes.
Orkaiteje kepti varškėčiai – tai skanus, lengvai pagaminamas ir švelnus desertas, kuris tiks tiek pusryčiams, tiek vakarienei.
„Spanakopita“ – tai tradicinis graikų virtuvės patiekalas, kuriame dera traški filo tešla ir švelnus špinatų bei sūrio įdaras.
Įdaryti kaušiniai su džiovintais baravykais – vienas iš lengviausių ir greičiausių užkandžių Velykų stalui.
Kiaušiniai – tai vienas iš universaliausių ir maistingiausių ingredientų, kuris puikiai tinka įvairiems patiekalams
Panakota su kokosų pienu arba grietinėle patiks visiems, kurie netoleruoja laktozės.
Kepti obuoliai su varške – tai paprastas, tačiau labai skanus ir maistingas desertas, kuris puikiai tiks tiek pusryčiams, tiek vakarienei.
Tinginių balandėliai – tokie pat skanūs kaip ir tradiciniai balandėliai. Minkšti, sultingi, tirpstantys burnoje. Tinginio balandėliai pamaitins visus alkanus. Juos apie valandą kepiau orkaitėje. Nežinau kodėl juos taip vadina, bet jų skonis tikrai puikus. Turiu paminėti, kad šis receptas atkeliavo iš Ukrainos.